Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Szépnőitest ATSA

Üdvözöllek, a Szépnőitest ATSA nevében!

Fischer Móni vagyok a Testnevelési Főiskola edzői szakán végeztem edzőként, majd sportmasszőr, okleveles testkezelő. Tíz évig aerobic-, fitness és személyi edzőként dolgoztam. Munkám során eredményességet elősegítő speciális edzési módszereket, kezeléseket kerestem, mert vannak olyan problémák, amit a hagyományos edzéssel nem tudunk korrigálni mint a cellulit, nyúlási csíkok, “striák”, laza-, petyhüdt bőr. Viszont a mozgás a jó közérzet elengedhetetlen része.

Tizenöt éve foglalkozom testkezelésekkel, két szalonomban, amelyek fő profilja: fogyasztási programok, cellulit kezelések, esztétikai kezelések, helytelen táplálkozással és a túlsúly problémákkal küzdők segítése, illetve nem hiányozhatnak az egészségmegőrző, jó közérzetet szolgáló kezelések sem.

Folyamatosan megújuló speciálisan összeállított, egymást kiegészítő és egymásra épülő hatást eredményező professzionális gépparkkal és kezelésekkel várom vendégeimet. Számomra elengedhetetlenül szükséges a vendégek együttműködése, hiszen mindenki saját magáért dolgozik és nem értem. Állapotfelmérést, egyénre szabott programokat biztosítok és szakmai segítséget nyújtok a leghatékonyabb kezelések kiválasztásában.
Az alábbi űrlap és adataid elküldésével jelentkezhetsz a kezelésekre, vagy ingyenes konzultációra. Kérlek, elérhetőségeidet időpont egyeztetéshez mindenképpen add meg. Amennyiben egyéb üzeneted is van számunkra, azt a szövegdobozban hagyhatod meg.

Figyelem! Egészségpénztár tag vagy? Ebben az esetben szolgáltatásaink fizikai közérzetjavító szolgáltatás igénybevétele jogcímen részben vagy teljesen elszámolhatóak, vagyis visszatérítést kapsz az egészségpénztáradtól. 

Üdvözlettel,

Fischer Mónika
Szépnőitest ATSA testkezelési szakértő 

Szépnőitest ATSA

Szépnőitest ATSA intézmény: ATSA Fitness Club

Szépnőitest ATSA cím: 1012 Budapest, Pálya u. 9.

Szépnőitest ATSA nyitvatartás: 8.00-20.00-ig.

Szépnőitest ATSA telefon: +36 (30) 573 3939