Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Arckezelés

Nu Skin Öregedésgátló ránctalanító arckezelés

Az iontoforézis és az ultrahang elterjedt módja, hogy a bőr mélyebb rétegeibe bejuttassák a megfelelő hatóanyagot. Mi a galván áramot használjuk ehhez, az új technológiával a professzionális arcápolás előnyeit és eredményeit tudjuk elérni gyorsan és rövid idő alatt.

  • Lelassítja az öregedés jeleit közvetlenül a kezdeteknél.
  • Professzionális kozmetikai kezelés, ami minden műtét, fájdalom, tűszúrás nélkül ránctalanít, feszesít, fiatalít és megújítja a bőröd.
  • Célzott kezelések egyénre szabott bőrápolást tesznek lehetővé. Lehet  száraz, normál, zsíros, kombinált a bőröd.
  • A Galvanic Spa megnöveli a hatóanyagok bevitelét a bőrbe, így javítja azok intenzívebb hatékonyságát.
  • Kisimítja a ráncokat, barázdákat az előkezelő és kezelő arcgélek javítják a vérkeringést és növelik a sejtenergiát.
  • A galvanikus áram pozitív és negatív pórusok alkalmazásával a bőr mélytisztítását és táplálását egyidejűleg elvégezzük.

Megállapítjuk, hogy az adott bőrtípusodnak milyen kezelésre van szüksége ennek megfelelően növeljük az elektromos töltés szintjét mindezt úgy, hogy egyáltalán nem irritálja a bőröd. Így egy kellemes, relaxált állapotú élményt nyújt.

Az előkezelő gél, ami egy polarizált szérum a sejtközi állományt megtisztítja, eltávolítja a szennyeződéseket, méreganyagokat. Így a bőr pórusai szabadabbak és jobban tudnak lélegezni. Majd a kezelő gél enyhíti a stressz káros hatásait, nyugtatja és újjáéleszti a bőröd. A ráncfeltöltés, botox kezeléshez képest hasonló eredményeket tudunk produkálni.

A Galvanic kezelés nagyban javítja felszívódást, növeli az aktív hatóanyagok hatékonyságát.

Minimálissá csökkenthetjük a száj, a szem körül és a homlokon lévő illetve az erőteljesebb ráncok megjelenését már 4 hét után. Ehhez hetente összesen egy kezelés szükséges.

Észrevetted már, hogy miért néznek ki mások a koruknál fiatalabbnak?

Ezzel a technológia segítségével lelassítjuk a szabadgyökök termelődését a bőr mélyrétegeiben az ott lévő belső öregedést felgyorsító anyagot, amelyből egyre több termelődik az idő múlásával. Sejtjeink felszínén felhalmozódó láthatatlan ellenség, mert az képes a bőrt kárósító szabadgyököket előállítani, amelyek rombolják a kollagént, elasztint és gátolják ezeknek a fehérjéknek a termelődését.

Lassítsd le az öregedés jeleit! 

Természetes fénnyel történő arcfiatalítás „photorejuvenació”

Ma egyik legnépszerűbb módszer az arcbőr, kézhátak, dekoltázs visszafiatalításának a photorejuvenáció. A természetes fénnyel végzett kezelések után a bőr láthatóan fiatalabb lesz, a hajszálerek, pigmentfoltok eltűnnek, a kötőszövetek erősödnek a fény általi stimulációra ezáltal a finomabb ráncok mélysége csökken. A kezelés során nem távolítjuk el a bőr felső rétegét így nem jár hámlással nincs gyógyulási idő. Az infravörös fényspektrum lehatol az irha réteg mély rétegeibe, mely nagy mennyiségű kollagént tartalmaz. Egyrészt újjá alakítja a meglévő kollagén rostokat, másrészt a fibroblaszt sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti. Ezáltal megújult rugalmasságot és tartást ad az arcbőrnek. A finom ráncok számának és mélységének csökkentése az arc bőrének feszesebbé tétele és tónusának fokozása ezen a kollagén újraképződését elősegítő termo-lifting hatáson alapulnak.

Mindenki számára kellemetlen és zavaró az arcon, kézfejen, egyéb területen jelentkező ráncok. Nagy energiájú pulzáló fény kibocsátásával történik a kezelés egyidejűleg többféle, nem kívánatos bőrelváltozás is megszüntethető. A bőr belső szerkezetének megújulását serkentve feszesíti, rugalmasabbá, fiatalosabbá teszi a bőrt, eltünteti az esztétikailag zavaró foltokat, kisebb hajszálér tágulatokat, szűkíti az esetlegesen tágult pórusokat, kisimítja a finom ráncokat, a kötőszövetet termelő sejteket pedig stimulálja. 8-10 évnyi fiatalodást tudunk elérni. A napsugárzás, az öregedési folyamatok és az egészségtelen életvitel hatására a bőr állapota romlik és bőr károsodás lép fel. A kromofór gyűjtőnév a pigment foltokban lévő melanint, az értágulatokban lévő oxihaemoglobint jelenti.

Pigment foltok eltávolítása

Jól alkalmazható a szeplők, májfoltok, öregedési foltok eltávolításában, segít az egyenletes bőrszín visszaállításában illetve egyéb jó indulatú bőrön található színbeli elváltozások elhalványítható, sok esetben eltüntethető. Ahol sötétebb a bőr a pigment sejtek többlete okozza. Kiválóan alkalmazom az elrontott tetoválások eltüntetésére, mivel itt is a festékanyagra, pigment sejtekre kell hatni.

Pattanások, aknék kezelése

14-30 évesek több mint 80%-a küzd pattanásokkal nemre, bőrtípusra vagy földrajzi helyre való tekintet nélkül. Ezen problémával küzdőknél több mint 25%-nál keletkeznek maradandó hegek. Egyedülálló módon olyan zöld, sárga, piros hullám hosszak komplexen ható kombinációját használjuk fel az acne baktériumok elpusztítására miközben csökkenti a gyulladást. Klinikai eredményei elérik a 95%-os gyógyulási arányt és ehhez mindösszesen 8 hétre van szükség.

Acne vulgaris fénnyel történő tisztítása: ennek a bőrproblémának a faggyú túlzott termelődése a kiváltó oka. A villanófényes kezelés ezt a túltermelést gátolja azáltal, hogy a víztartalmat elvonja, a faggyúmirigyeket zsugorítja. A kezelések eredménye, hogy csökkenti a pattanások számát, sűrűségét ezáltal a nyomait is és a vele járó gyulladt állapotot.

Hajszálér, értágulatok megszüntetése

Hajszálerek, rosacea, tűzfoltok, seprűvénák. A bőr hajszálereinek kitágulása bármely életkorban felfedezhetők. Legtöbbször öröklött vagy hormonális oka van. Legelterjedtebben a combokon, lábikrán, arcon komoly esztétikai problémákat okoz. Kis kékes, pókhálószerű esetenként seprűszerű hajszálér mintázat. Kiváló eredményeket érünk el az érelváltozásoknál, seprűvénák, rosacea kezeléseknél. Az ismétlődő kezelések során a kisebb erek elzáródnak, majd felszívódnak. A létrejövő phototermlizis tönkreteszi a melanint, ami azt eredményezi, hogy a pigment folt eltűnik.

Rádiófrekvenciás arckezelésünkről itt tudhatsz meg többet…