Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Aromaterápiás kezelés

Aromaterápiás testtekercselés kezelés

Az aromaterápiás testtekercselés nagy segítségünkre tud lenni:

  • a karcsúsításban,
  • a cellulit kezelésben,
  • a bőrtisztításban, méregtelenítésben,
  • sikeresen alkalmazható a fogyással járó bőrproblémák megszüntetésében,
  • feszesítésben, laza, lógó bőr, has kötény kezelésében,
  • látványosan javítja a kötőszövet,
  • elhalványítja a nyúlási és terhességi csíkokat /striák/,
  • a hízási és fogyási bőrproblémák kezelésében.

Hideg-meleg effektusok

Az aromaterápia hideg-meleg effektuson alapul. Intenzív vérkeringést és vérbőséget idéz elő a kötőszövet felső rétegeiben. A test mélyebb rétegeiben belső hidegérzetet okoz. A feleslegesen elraktározott tápanyagok elégetését felgyorsítja, az így keletkezett energia segítségével a szükséges belső hőegyensúlyt fenntartja (mivel  a szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek hőegyensúlyát fenntartja).

Az alkalmazott aromák hatóanyagai gyorsítják az anyagcserét, nyirokrendszert, ezáltal a kezelés intenzíven méregteleníti a kötőszövetet a salakanyagok távozása a nyirokrendszeren keresztül történik.

Hogyan?

Kapsz a területnek és a problémára megfelelő olajat, amit gyengén masszírozunk be, ezt követően általában térdtől felfelé a mell alá 3-4 speciális fáslival tekercseljük a problémás területet, indokolt esetben a karokat és a mellet is. Például: nyúlási csíkok, méretcsökkentés vagy feszesítés céljából. Ezeket a speciális fáslikat előzőleg átitatuk a megfelelő aromával. Hőtartó fóliával betakarva pihensz 45-50 percet.

A kezelés során 4-szeres hatékonysággal égeti el az elraktározott tápanyagokat és ilyen gyorsasággal ürül ki a méreganyag a szervezetünkből. Majd egy utókezelő géllel fenntartjuk legalább 2-3 órán át a vérbőséget. A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektust az illóolajok összetétele és a speciális fáslizási technika hatására tudjuk elérni. A vérkeringésbe bekerülve 2-3 napig dolgozik így a heti 2-3 kezeléssel remek kiegészítője bármelyik fogyókúra, méregtelenítő, salaktalanító kúrának illetve a HypoxiTrainer, Ultratone programoknak.

A bőrszövet feszességét az egymásra épülő kezelésekkel érjük el, amit egyénre szabottan állítunk össze.

Már az első kezelés is látványos és mérhető eredményeket hoz.