Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Dream Healther kezelés

Dream Healther kezelés

Hatását rövid idő alatt fejti ki. A gép motorjának forgó mozgása kétoldali rezgést kelt, ennek hatására mindenféle fizikai megerőltetés nélkül biztosítja a fogyást. Lebontja a zsírszövetet azokról a helyekről is, ahonnan nehezen tudtunk megszabadulni mint pl. az alhas tájékáról, belső érfalak, belső szervek.

Soleil de Bali, Dream Healther

Tartós, gyors fogyást a koncentrált gyakorlatokkal érheted el. Célirányosan nagy zsírégető hatást fejt ki, ami magas kalória égetést tesz lehetővé. Ezáltal csökkenti a test zsírszázalékát. Csökkenti a koleszterin szintet és a semleges zsírszintet így meg tudjuk előzni az ezekből fakadó betegségek kialakulását.

Dream Healther egyik nagy előnye, erősíti a kötőszövetet ha nagyobb súlyból fogyunk gyönyörűen tudja követni a bőrünk a fogyást és nem marad a bőr laza, petyhüdt.

A fogyásban nagy szerepet játszik a nyirokrendszer, vérkeringés gyorsulása. Elősegíti az emésztés, anyagcsere gyors működését. Yo-yo effektus helyett a folyamatos, tartós fogyást tudod elérni és megtartani. Sportolás előtt bemelegítésnek utána lazításnak is beillesztheted az edzéstervedbe. Erősíti az izületeket, izmokat illetve a megterhelés utáni gyors felépülést segíti.

Segítséget nyújt rehabilitáció területén mivel csont stimuláló hatása miatt gyorsítja a csont regenerálódást és növeli a csont sűrűségét ezért jótékony hatással van a csontritkulásra. Balesetek és sérülések utáni kezelések, térd, váll sérültek porcregenerálódásában jó eredményekről számoltak be vendégeink. Javítja a gerincferdülés és feszes váll következményeit. Segít az izmok rugalmassá tételében, elkerülhetővé teszi az izommerevséget. Koordinációs zavarok illetve egyensúly problémák javítására is használható.

Heti 4-5 kezelésnél testrészenként 3-4 cm körfogat csökkenést érhetsz el. A kezelés alkalmazása melett nem kell diétáznod, viszont mértékletesen kell táplálkoznod, ami sokkal elviselhetőbb, mint a diétás étrend. Összesen 20 perc különböző pozícióban, a probléma és a problémás helytől függően /lehet ez kar, hát, derék, has, csípő, fenék / beosztva a Te testedre szabva!