Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Infraszauna

Infraszauna akupresszúrás masszázzsal

Alacsony hőmérsékleten végezhető kezelés használata széles körben elterjedt korra, nemre, egészségi-, edzettségi állapottól független. 30-35 perces kezelés 600-800 Kcal éget el,  ami igen erőteljes testedzésnek felel meg. A szervezetből 1-1.5 l folyadék távozik verejték formájában. 4-6 cm mélyre hatol be a bőr alá és belülről kifelé fejti ki hatását:

  • egészségmegőrzés céljából, javítja a vérkeringést, méregtelenít így jelentős szerepe van az energiaszint növelésében, immunrendszer erősítése, idegrendszeri panaszok csökkenti a fáradékonyságot, stresszoldás, relaxáció.
  • bőrszépítés: testsúlycsökkentés, ideális testsúly elérése-, megtartása, fogyás elősegítése, zsírégetés, cellulit-narancsbőr kezelés, öregedési folyamatok lassítása.

Az orvostudomány is évek óta használja: fájdalom és gyulladás csökkentésre,vérnyomás csökkentés /infarktus és agyvérzés megelőzésére/ sport sérülések kezelésére /húzódások, zúzódások/ bőrallergiák, izületi betegségek /köszvény, reuma/ hát és derék fájdalmak, porckorong károsodás,vesebetegségek enyhítésére.

Látványos eredmény az 5-6 alkalom után jelentkezik ami már mérhető. Alacsony hőmérsékletű infravörös mélymeleg terápia mely fiziológiai hatást ér el. Optimális hőmérséklete 50-60 fok, az alacsony hőmérsékletnek köszönhető, hogy azok is előszeretettel használják, akik nem szeretik vagy nem bírják a nagy meleget. Kényelmes fekvő helyzetben vállig vagyunk a gépben a fejünk kinn van, így nem szívjuk be a meleg levegőt. A hőközpontunk kinn van, a külső 24-26 fokos levegőn vagyunk, nem érezzük az 50-60  vagy akár 75 fokos meleget.

Vendégeink visszajelzéseiből tudjuk, hogy aki probálta jobban tetszett,  mint a ‘kabinos’ ülő infra szauna, ennek az egyik oka a kényelem, mivel itt fekszik a vendég, a másik, hogy egyszerre, egyedül egy vendég használja. Probálja ki Ön is.