Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Szépnőitest MAROSFALVI

Üdvözöllek, a Szépnőitest MAROSFALVI nevében!

Sokan mondják nem fontos a külső, a szépség belülről fakad!
Én viszont azt gondolom, ahhoz hogy jól érezd magad a bőrödben és harmoniában legyél Önmagaddal, igenis fontos hogy a tükörben egy olyan ember nézzen vissza rád, akivel maximálisan meg vagy elégedve! Három évig modellkedtem, igy tudom mennyi időt és energiát kell feláldoznunk testsúlyunk megőrzése érdekében. A sportot emelném ki, mint megoldást, viszont sajnos sok probléma van amit a sport nem old meg, pl. striák, szülés utáni csíkok, cellulit.

Másfél éve dolgozom testkezelőként, és sokszor szembesültem szép eredményekkel. Viszont azt fontos kihangsúlyoznom, hogy Mi és a gépek kevesek vagyunk a várt eredmény eléréséhez. A vendégnek is részt kell vennie a folyamatban. Ha egyedül nem megy, Mi segítünk! Összeállítunk Számodra egy személyre szabott bérletet, egyénre szabott edzéstervet írunk össze, segítünk hogy megfelelően étkezz.

Fogyj, karcsúsodj, szépülj velünk nyugodt, kellemes környezetben!

Jó tudni! Ha egészségpénztár tag vagy akkor szolgáltatásaink fizikai közérzetjavító szolgáltatás igénybevétele jogcímen részben vagy teljesen elszámolhatóak, vagyis visszatérítést kapsz az egészségpénztáradtól. 

Üdvözlettel,

Újvári Adrienn
Szépnőitest MAROSFALVI 

Szépnőitest MAROSFALVI

Szépnőitest MAROSFALVI intézmény:  MAROSFALVI Hair and Beauty

Szépnőitest MAROSFALVI 1036 Budapest, Perc u. 6.

Szépnőitest MAROSFALVI nyitvatartás: 8.00-20.00-ig - bejelentkezésre

Szépnőitest MAROSFALVI telefon: +36 (20) 251 8161