Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

RF zsírbontás

RF zsírbontás, “zsírleszívás” műtét nélkül

Szeretnél több centitől,  műtét és tű nélkül megszabadulni? Esetleg kevés az időd tornázni, mindig rohansz de feszes hasat, feneket vagy combokat szeretnél? Ráadásul cellulit, narancsbőr nélkül?

Javaslatunk has, fenék, derék, combok, toka, hát zsírbontásra

Zsírbontás és egyben cellulitis kezelés a “problémás” területre fókuszálva. Mindenféle fájdalom, utókezelés nélkül. Sőt, a kezelés semmilyen tevékenységedben nem korlátoz és nem idő igényes! A K-Frequency tökéletes megoldást nyújt a helyi zsírbontásra, cellulit kezelésre, karcsúsításra, feszesítésre a test bármely területén, azonnali látványos eredménnyel.

Kinek ajánljuk a zsírbontást?

Akik fogyókúrával, sporttal, tornával sem tudnak megszabadulni makacs zsírpárnáiktól és azoknak is, akiknek nincs elég idejük, se energiájuk hetente akár többször különböző fogyasztókezeléseket igénybe venni.

Mi ez a zsírbontó technológia és hogyan működik?

A különleges RF, azaz rádiófrekvenciás hullámok hatására,a zsírsejtek belsejében ionos formában jelen levő különböző molekulák kilépnek a zsírsejtből, így első hatásként a kezelt területen jelentősen kisebb zsírsejtek lesznek, kevesebb folyadékkal. A kioldott fölös zsírok a toxinokkal együtt  a nyirokkeringésen keresztül, a veséken keresztül távoznak.

Milyen eredmények várhatók?

Hastájékon több centiméter kerületcsökkenést, a toka, derék, comb, vagy háton lévő zsírpárnák területén látványos apadást eredményez már egy alkalom is. 18 év fölötti nők jelentős részénél megtalálható a narancsbőr, cellulit enyhébb- erősebb fokozata. Mindenki tisztában van a kényes helyekkel, ami főleg a combokat érinti, fenék, has de sűrűn problémánk van a felkarunkkal is. A narancsbőr a sovány testalkatúakat sem kíméli. Itt már a speciális és célzott kezelésekre van szükség. 

A K-Frequency rádiófrekvenciás  hullámokkal fejti ki hatását 5-15mm mélységig. A sejtekből így intenzíven tudnak a szabad zsírformációk kiáramlani a sejt közötti térbe, amely csökkenti a zsírsejtek méretét, ez a lipolyzis és ennek köszönhetően a problémás testrész mérete is csökken.

Ezzel az eljárással lehetőség nyílik mint a felkar, lábszár, nyak, toka, orca kezelésével simává, feszesebbé tenni a tested.

A cellulit kialakulásának oka a megnövekedett zsírsejtek, a rossz keringés és az anyagcsere folyamatok romlása. Ami a bőr rugalmasságának elvesztéséhez, illetve a cellulit súlyosabb stádiumához vezethet, amit javítani, szebbé tenni lehet, de eltüntetni teljesen már nem minden esetben lehetséges. Nem beszélve a magasabb stádiumban lévő cellulit okozta kellemetlen, fájó érzésről.

Növekvő hőenergia következtében cellulit kezelésre, a test újra formázására, a vonalaink kiemelésére rendkívül jól használható kortól, nemtől, bőrtípustól és a bőr színétől is függetlenül alkalmazható. A zsírsejtek méretének csökkenésével elindul a nyirokkeringés és gyorsulnak az anyagcsere folyamatok, a cellulit tünetei enyhülnek.

Fontos a vérkeringés fokozása és ezt a hatást a bőrsejtek anyagcsere folyamatainak javítása a kötőszövetben lerakódott méreganyagok eltávolításával érjük el.  Elősegíti a sejt közötti térbe jutott zsír eltávolítását és ez is mind a rádiófrekvenciának köszönhetően következik be. Fokozza a bőr rugalmasságát, a bőrt fiatalítja, feszesíti,  nagymértékben csökkenti a bőr lazaságát. Erősíti a kötőszövetet, nem marad petyhüdt a bőr, segíti az új kollagén, elasztin és hyaluron sav termelését.  Bőrünk hihetetlen liftinghatással reagál a kezelésre.

Ezen technológia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irha és a bőr alját, mindezt úgy, hogy a bőr felületének hőmérséklete minimálisan változik. Újra formázza a kollagént és a kötőszövetet, mind a felszínen, mind a mélyebb bőrrétegekben. Megszabadítja a testet a zsírfeleslegtől. Kezelés előtt a kollagén rostok szétszórtak. Az rádiófrekvenciás hullámok hatására a zsírsejtek belsejében, ionos formában jelenlévő különböző molekulák kilépnek a zsírsejtből első hatásként a kezelt területen jelentősen kisebb zsírsejtek, lesznek kevesebb folyadékkal. A kezelés alatt: mély bőrszöveti hőkezelés történik.

A zsírbontó és egyben cellulit kezelés után a kollagén rostok összehúzódtak és megsokasodtak, a bőr rugalmasabb, feszesebb. A keringés élénkül, az elcseppfolyósított, kioldott fölös zsírok a toxinokkal együtt a nyirokrendszeren keresztül a vérkeringésre hatva eliminálódnak végül a veséken keresztül távoznak. Ezzel csökkentve a térfogatot.

Semmi kellemetlen érzés, a bőr hőmérsékletét 42-43 C fokra melegítjük fel. A bevezetett rádiófrekvenciás energia fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését. A ’ felolvasztott ’ zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik. A zsírbontó kezelés után a folyamat még 2-4 napon keresztül tart, így folyamatosan fejti ki hatását, ami további zsírfelesleg távozását eredményezi.

A vendégek visszajelzése és a mérések eredménye 1-1. 5 kg fogyást mutatnak és zsír % csökkenésse mellett. A testkezelés során csak a zsírfeleslegünkből veszítünk, az izom megmarad.

Kúraszerű alkalmazását ajánlom, ami általában 4-6 kezelésből áll. Persze a kezelések számát nagyban meghatározza a kezelendő terület állapota és a zsírpárna mérete. A zsírbontó kezelés 7-10 naponta ismételhető.  A máj túlterhelése miatt fontos betartani a kezelési időket.

Remekül kombinálható a többi testkezeléssel mint pl. HypoxiTrainer, Aromaterápia, Infraszauna, Ultratone. Kiegészítik egymást, és nagymértékben emelik az elérhető eredmények mértékét.

Amit két kezelés között észre vehetünk még, hogy kezelésről-kezelésre vékonyabb lesz zsírszövet és ez az elvékonyodott zsírszövetet gyorsabban melegszik fel, ezáltal csökken a kezelési idő.

Hogy miben mérjük a zsírbontás eredményét?

  • centikben,
  • testsúlyban,
  • zsírszázalékban.

A három mérés egyenlő mértékű csökkenést hoz.

Rádiófrekvenciás arckezelésünkről itt tudhatsz meg többet…