Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Kavitációs ultrahang

Kavitációs ultrahang kezelés

Van olyan segítség, ami a problémás helyekről tünteti el a fölösleges zsírpárnákat, zsírlerakódásokat? Narancsbőr így nyár előtt? A felesleges zsírszövetek gyors feldolgozását, gyors méretcsökkentést szeretnél elérni és még tartós is maradjon?

Hogyan és Mi ez?

Gyógyászatban már 50 éve használják. Az elektromos frekvenciát mechanikai rezgéssé alakítja így a szövetek részecskéi közötti mozgásokkal hő termelődik. A mozgás egy mikró masszázsnak felel meg és a hő együttes hatásával javítja a sejtek anyagcseréjét, anyag felvevő képességét és növeli a nyirokáramlást.

A magas frekvencia hanghullámokat hoz létre és a kezelőfej segítségével az adott területen fejtik ki hatásukat. 2-4 cm mélyen a kötőszövet alsó rétegeibe jut el a hatóanyagokkal együtt. Az Ultrahangos fogyasztás nagy jelentősége, hogy hatóanyagokat juttatunk be, ami lehet vizes vagy zsíros, tehát ampulla, gél, krém. A bőrbe juttatott zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok hatására felgyorsul a nyirokáramlás, sejtanyagcsere. Gyorsítja a salakanyagok távozását, kiürülését.

Látványos eredményt érünk el a tested különböző területén pl. has, fenék, combok, kar, ahol a narancsbőr illetve a lokális zsírfelesleg tüneteit felfedezted.

A hőképzés, ami a rezgés hatására a sejtek súrlódásaként jön létre. A hő hatására kitágult erekben felgyorsul a véráram, így több oxigén jut el a sejtekhez, ez a zsírégetéshez elengedhetetlenül szükséges.

A kötőszövetekben keletkezett hő fellazítja a lerakódott, nehezen aktivizálható zsírokat, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

Biokémiai hatás fontos, mert a PH értékeket bázikus irányba terelik így növeli a sejtfal átjárhatóságát, és ezáltal elősegítik a tápanyagok könnyebb felszívódását. A három hatás együttes jelenlétének eredménye a szép, egészséges, feszes bőr.

A tested kondíciójának megőrzése, a bőr állapotának gyors javulása, a petyhüdség megszüntetése, a cellulit, striák jelentős javulása, mind elérhető az ULTRAHANGOS zsírbontással.

Az eredmények 1-2 hét után akár 3-4 cm kerület csökkenést eredményez ehhez heti 2-3 kezelés szükséges többféle kezeléssel kombinálható, ami növeli a kezelés hatékonyságát.

  • Ilyen a HypoxiTrainer ami, a vákuum segítségével gyorsítja a vérkeringést, nyirokrendszert.
  • Ultratone elektromos impulzusokkal gyorsítja a karcsúsítást, fogyasztást.
  • Aromaterápia feszesít, tömörít, méretet csökkent.
  • Dream Healther kötőszövetet erősít.

Állapotfelmérés után egyénre szabottan állítom össze a Neked szóló programot.