Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Gy.i.k

  • 1 alkalom ér valamit?
  • hány alkalomra van szükségem, hogy látványos fogyást érjek el?
  • heti hányszor kell járni?
  • elég ha csak a kezelésekre járok?
  • figyelni kell az étkezésre?
  • férfiak is járhatnak?

Ezekkel a kérdésekkel találkozunk legtöbbször. Nem tudjuk elégszer ismételni, hogy sajnos 1 kezeléssel látványos fogyást nem tudunk elérni, akármennyire is szeretnénk! Ez pont olyan, hogy egy alkalom kondizás után sem lesz izmos az ember. Aki elhatározta, hogy szeretne lefogyni, annak időt kell szánnia rá. A gyors, hirtelen fogyás sajnos legtöbb esetben nem maradandó.

Mindenkinek, aki Velünk szeretne fogyni, egyénre szabott bérleteket állítunk össze, annak függvényében ki honnan szeretne centiket lefaragni. Hangsúlyozzuk, hogy a Mi gépeink nem “csodagépek”, ahhoz hogy szép eredményeket érjünk el, TI is kelletek. Egy kis odafigyelés az étkezésekkor, egy kis testmozgás és a várt eredmény hamarabb fog jelentkezni! Természetesen aki lustább és nem szeret mozogni, Neki az étkezésre kell jobban figyelnie.
Aki úgymond, “határidőre” szeretne fogyni, Neki egy intenzívebb “edzés tervet” állítunk össze, ami akár heti 4-5 alkalmat is jelenthet.

Rengeteg szép eredményt tudhatunk magunkénak!
Csak párat említenénk:
-Adrienn, 37 éves, 4 hónap alatt -10 kg
-Gábor, 30 éves, 1 év alatt -58 kg
-Betti, 23 éves. 6 hónap alatt -20 kg
Viszont sajnos voltak olyan esetek is, amikor a Vendég nem figyelt sem az étkezésre, sem a mozgásra és a várt eredmény nem jött… De szerencsére ebből sokkal kevesebb van.
Nem győzzük hirdetni, hogy NEM CSAK NŐKNEK ajánljuk kezeléseinket!! Vannak férfiak, akik ugyanúgy fontosnak tartják külsejüket, mint a legtöbb nő, ezért mindegyik gépünk ugyanúgy hatásos férfiaknál is%