Bejelentkezés: 06 (30) 573 3939

Kezeléseink

Testkezeléseink

Derma Roller kezelés

A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak kis mértékben jutnak be a kellő mélységbe, ahol látványos eredményt tudnának produkálni.

A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, és levetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását, a kellő mélységbe, közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez. A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálva fejtik ki hatásukat.

Bővebben a Derma Roller kezelésről…

HypoxiTrainer kezelés

A nők 80 %- a küzd cellulittal, narancsbőrrel. Mindenki látott már ilyet, tudjuk miről beszélünk: az egyenetlen, hepe-hupás, lyukacsos bőrről. Ami bizony elég csúnyán tud kinézni egy szexi fehérnemű vagy a nemsokára aktuális fürdőruha szez0nban és most csak az esztétikáról beszélek. Súlyosabb stádiuma már kellemetlen fájdalommal is járhat. Ezt ne várd meg!

Bővebben a HypoxiTrainer kezelésről…

Aromaterápiás kezelés

Elégedetlen vagy tested körvonalával, feszességével esetleg narancsbőrrel, fogyási, nyúlási csíkokkal küzdesz? Szeretnéd vonzóbbá tenni tested illetve megszabadulni az egyre több problémát okozó narancsbőrtől /cellulit/? Egy fáslizásos módszer ideális kombinációja megoldás tud lenni a probléma kezelésére. Speciális fáslizás, olajok, aromák felhasználásával végzett, teljesen természetes, rendkívül hatékony módszer, amely lehetővé teszi, hogy több centimétert veszíts a tested körvonalából. Tehát a célzott területek fogyasztását, alakformálását, bőrszépítését teszi lehetővé.

Bővebben az Aromaterápiás kezelésről…

Infraszaunás kezelés

Kellemes és egészséges, szépít és relaxál! Sokoldalú, jótékony hatást gyakorol egészségünkre, közérzetünk javítására, testi és szellemi teljesítőképességünkre. Így kitűnően alkalmazható kezelések számos területen!

Bővebben az Infraszaunás kezelésről…

Dream Healther kezelés

Kevés az időd edzeni, mindig rohansz de feszes hasat, combokat szeretnél? Cellulit, narancsbőr nélkül? Vibrációs elven működő ’lipolizis’ edzőgép ami célirányos zsírégető edzést tesz lehetővé. Mindenki számára az általa problémásnak vélt területre.

Bővebben az Dream Healther kezelésről…

Ultratone kezelés

Karcsú szeretnél lenni úgy, hogy a narancsbőröd is eltűnjön? Van számodra egy jó hírem! A Ultratone kezelést pont ennek a problémának a hatékony kezelésére dolgozták ki, több mint 150.000 programozott külön fázis lesz a segítségedre ebben, mely tényleg korlátlan számú egyéni kezelési lehetőséget kínál.

Bővebben az Ultratone kezelésről…

IPL kezelés

Szeretnél szexi, sima, bársonyos esztétikailag hibátlan bőrt? Testrésztől független legyen az látható vagy takart részen? Nem tudsz harisnya nélkül szoknyát hordani legyen az szőr vagy a hajszálér probléma miatt? Szeretnél megszabadulni ráncaidtól, pattanásaidtól, esetleg zavarnak a szeplőid, pigment foltjaid?

Bővebben az IPL kezelés…

Kavitációs Ultrahang kezelés

Te is észrevetted, hogy hiába figyelsz az étkezésedre, már kevesebbet eszel, többet mozogsz már sportolásnak lehet mondani, mert rendszeressé vált? És mégis úgy érzed, hogy kevés! Kevés időd van rá több kellene, mert így nem tudod kontroll alatt tartani a testsúlyod? Vagy egyszerűen vissza akarod nyerni régi alakodat?

Bővebben a Kavitációs Ultrahang kezelésről…

RF rádiófrekvenciás zsírbontás

Szeretnél több centitől, cellulittól gyorsan, műtét nélkül megszabadulni? Mindenféle fájdalom, utókezelés nélkül. Ami semmilyen tevékenységedben nem korlátoz és nem idő igényes! Testkarcsúsítás, alakformálás, zsírleépítés, testformálás, méretcsökkentés mind egy kezeléssel csak a problémás területeken. Pontosan oda fókuszálva ahova szükséges.

Bővebben az RF rádiófrekvenciás zsírbontás kezelésről…

Arckezelések

Szeretnéd, hogy visszanyerd és megőrizd az üde, fiatalos bőröd? Csúcsformában tartsd életkorodtól független? Átfogó öregedés gátló kezelés biztosítani tudja, amire vágysz megtaláljuk és megőrizzük a fiatalságot. A kozmetikai kezelések elengedhetetlenek a fiatalos megjelenés és a jó közérzet megőrzéséhez.

Bővebben az arckezelésekről…

Hullámmasszázs kezelés

Speciális, légkamrákból álló kezelő egységet kapunk, ami egymás után felfúvódó légkamrái precíz masszázst végeznek, az így előidézett hullámmasszázs hatására a teljes nyirokfolyadék-keringés, vérkeringés és az izomzat mikro-cirkulációja javul, a nyirokfolyadék kiürül, vérkeringés gyorsul. Előnyös élettani hatása van a sejtekre, szövetekre így a kötőszövetet is nagymértékben javítja.

Bővebben a Hullámmasszázs kezelésről…